ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΑΙ, Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΛΕΝΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΜΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ

Thursday, January 30, 2014

«Αγία Γραφή»: Το μεγαλύτερο παραμύθι τού κόσμου - Η Βίβλος τού μίσους, τής κτηνωδίας και τής πλαστογραφίας | Πάρε-Δώσε

Βίβλος



Διαβάστε εδώ: «Αγία Γραφή»: Το μεγαλύτερο παραμύθι τού κόσμου - Η Βίβλος τού μίσους, τής κτηνωδίας και τής πλαστογραφίας | Πάρε-Δώσε:



'via Blog this'

1 comment:

  1. Το Άγιο Πνεύμα Σας Διαφωτίζει Πάνω Στις Γραφές
    http://www.tlig.org/el/messages/1081/

    Οι Γραφές, όπως είπα, καθρεφτίζουν την θεϊκή Μου εικόνα και αν σήμερα δεν Με βλέπετε στις Ωδές που σας απευθύνω και που σας δίνονται από το Έλεος, είναι γιατί δεν δοκιμάσατε ακόμη τη δική Μου Τρυφερότητα, ούτε γευθήκατε ποτέ τη δική Μου Γλυκύτητα. Η υποτιθέμενη γνώση σας, σας εμποδίζει να Με δείτε. Μακάριος όποιος Μου άνοιξε την καρδιά του και Με δέχθηκε με απλότητα καρδιάς, οι Ωδές Μου δεν θα είναι γι' αυτόν απλά λόγια, αλλά δύναμη και Άγιο Πνεύμα και άκρα πειστικότητα. Και θα ΄θελα να προσθέσω, ότι οι Ωδές που σας τραγουδώ είναι ζωντανή δύναμη για σας που τις πιστεύετε.
    Αυτό που επιθυμώ απ' όλους σας, δημιουργία, είναι να Με δείτε, γι' αυτό σας φανερώνω αδιάκοπα την αγάπη Μου από την πρώτη μέρα που ήρθατε στην ύπαρξη. Θα ακούσω άραγε μια μέρα από σας: "Δοξασμένο το Όνομα του Θεού που μας δείχνει το άπειρο Έλεός Του και μας επιτρέπει να γευθούμε την Καλοσύνη Του. Αν δεν μας φανέρωνες το Άγιο Πρόσωπό Σου μέσα στις καρδιές μας, θα ήμαστε ένας από εκείνους που πιστεύουν ότι μπορούν να Σε ανακαλύψουν μόνο με την ανθρώπινη σοφία και τις μελέτες τους. Ο θησαυρός Σου, Κύριε, είναι κρυμμένος από τους λόγιους με τις πολυμαθείς γνώσεις τους, που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν τα μυστήριά Σου και τα πνευματικά ζητήματα, ενώ στην πραγματικότητα δεν Σε γνωρίζουν."
    Σας δίδαξα να κρατάτε τις σκέψεις σας προσκολλημένες στα ουράνια πράγματα για να προοδεύσετε, δείχνοντάς σας τον καινούγιο σας άνθρωπο. Κήρυξα, με χαρά, σε όλο τον κόσμο χωρίς να κάνω διάκριση. Ο σκοπός Μου, σαν Πατέρας που είμαι, είναι να ομορφύνω τη δημιουργία Μου και να την ανακαινίσω, μετατρέποντας τη ζωή σας σε μια αδιάλειπτη προσευχή. Γιατί λοιπόν όλη αυτή η φασαρία γύρω από το Όνομά Μου; Γιατί επιτρέπετε στον εαυτό σας να χάνει την ηρεμία του και να κατευθύνεται από τον κόσμο; Η θεϊκή σας πραγματικότητα θα 'πρεπε να είναι ο Τριαδικός Θεός και η ζωή σας θα 'πρεπε να περιστρέφεται γύρω από ουράνιες εμπνεύσεις και να είναι καλά κρυμμένη μέσα στον Υιό μου, τον Ιησού Χριστό.
    Μπορεί κανείς να ανακαλύψει μόνος του τους απύθμενους θησαυρούς Μου; Αν δεν του δοθεί ένα εσωτερικό φως κατανόησης, θα παραμείνει στο σκοτάδι. Επαναλαμβάνω: μακάριοι όσοι πιστεύουν στο σπλαχνικό Μου κάλεσμα, γιατί αυτοί θα κερδίσουν τη φιλία Μου και την οικειότητά Μου.
    Ποια είναι η Πηγή της χριστιανικής γνώσης, Η Πηγή της προφητείας; Είναι το Άγιο Πνεύμα που διδάσκει και μεταχειρίζεται κάθε μέσο για να μεταμορφώσει και να ανανεώσει τη δημιουργία Μου. Και όσοι αποκοιμήθηκαν και απορρίπτουν την προφητεία στους καιρούς σας, ρωτήστε τους αν έχουν καταλάβει τις Γραφές και το περιεχόμενό τους.

    Ο Εξαγνισμός
    http://www.tlig.org/el/messages/655/


    Oλη η εξουσία θα προέλθει από Mένα. Kατάλαβε, ότι η Σοφία προέρχεται από Mένα. Oσοι έχουν μάτια, ας δουν, όσοι έχουν καρδιά, ας καταλάβουν ότι είμαι Eγώ, ο Γιαχβέ Σαβαώθ που μιλώ. Ποτέ δεν σας εγκατέλειψα, παραδίδω τη Σοφία Mου για ν'αποκαταστήσω το Λόγο Mου. Eρχομαι να υπενθυμίσω σε όλους εσάς την Aγάπη Mου για σας και να σας ευλογήσω όλους. Δεν θέλω να σας δω να χάνεστε. Aλοίμονο στον άφρονα! Eξαγνισθείτε γιατί ο καιρός πλησιάζει. Aκούστε τα λόγια Mου, γιατί εάν κάνετε αυτό που σας ζητώ, θα σας συγχωρήσω. Σας οδηγώ να ζήσετε με Eιρήνη και Aγάπη, γιατί είμαι ένας Θεός Eιρήνης και Aγάπης. Zείτε άγια, προσευχηθείτε για συγχώρεση κι Eγώ θα σας ευλογήσω. Eίστε όλοι παιδιά Mου, που δημιούργησα από Aγάπη. Eλάτε, χαράξτε τα Λόγια Mου στην καρδιά σας γιατί Eγώ είμαι ο Γιαχβέ, που σας οδηγώ.

    Τα Επτά Δώρα Του Αγίου Μου Πνεύματος
    http://www.tlig.org/el/messages/948/

    Άνοιξε το στόμα σου και ζήτησε! Αυτός που ζει αιώνια και δημιούργησε ολόκληρο το σύμπαν, σου λέει: άνοιξε το στόμα σου, ζήτησε και θα σε ακούσω. Η ημέρα που θα σας επισκεφθώ πλησιάζει. Ταπεινώσου και ζήτησε από το Πνεύμα της Ανδρείας να σου δώσει καρτερία και δύναμη να σηκώσεις το σταυρό σου με αξιοπρέπεια και μεγάλο ζήλο, ώστε με τους κόπους σου και τη γενναιοδωρία σου να συμμετέχεις στο θρίαμβο του Υιού Μου, Ιησού Χριστού.

    ReplyDelete