ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΑΙ, Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΛΕΝΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΜΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ

Friday, December 16, 2011

ΕΝΝΕΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ: «Ο EΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, Ο ΚΑΤΑΥΓΑΖΩΝ ΔΙ' ΑΝΕΣΠΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο XΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ EΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΑΛΛ' ΕΙΝΑΙ Ο EΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ»

Χριστιανικές απόψεις
«Τον πτωχόν και πένητα λαόν σήκωσες από της κοπριάς των Ελληνικών μυσαγμάτων (βδελυγμάτων) και κάθισες αυτόν μαζί με τους άρχοντες του Ισραήλ, τον όντως λαόν αυτού», 4ος αι., Ευσέβιος, Ευαγγελική προπαρασκευή, εις τους ψαλμούς αλληλούια, ριβ΄ (23.1352. 34).
«Τους γουν δυσεβείς και αλάστορας Ελληνιστάς και πυρί και σιδήρω και ύδατι και πάσι τρόποις εξαγάγετε της παρούσης ζωής!
Ράβδιζε, είργε (φυλάκιζε), είτα γλώσσαν αφαίρει, είτα χείραν απέτεμνε, και -αν και ούτω μένη κακός-,θαλάττης πέμπε βυθώ!!!», Γεννάδιος Σχολάριος

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: ΕΝΝΕΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ: «Ο EΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, Ο ΚΑΤΑΥΓΑΖΩΝ ΔΙ' ΑΝΕΣΠΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο XΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ EΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΑΛΛ' ΕΙΝΑΙ Ο EΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ»:

'via Blog this'

No comments:

Post a Comment